8. januar 2020

SAPBASIS bliver en del af Trifork familien

Januar d. 7/1-2020 blev en mærkedag hos os i SAPBASIS, da vi har besluttet at sælge 50,1% af vores virksomhed til Trifork Group.

“Ved at blive en del af Trifork-familien får vi mulighed for at vokse som virksomhed – både vertikalt og horisontalt – hvilket igen vil sætte os i stand til at tilbyde brede services til vores kunder. Partnerskabet åbner døren både for Trifork-familien, for Netic og for os, til i fællesskab at levere ydelser og opfylde vores mål om at blive den foretrukne SAP drifts- og tekniske implementeringspartner,” udtaler Jesper Riiber Høj, CEO, SAPBASIS, og fortsætter: “Det stod klart for os at ved at blive en del af Trifork-familien og slå os sammen med Netic og Invokers, kunne vi opnå et perfekt match af partnere, der deler vores mission om at levere førsteklasses ydelser baseret på agilitet, innovation og mennesker – hele tiden centreret omkring kunderne.”

”Dette er noget som mange af vores kunder har efterspurgt gennem længere tid – og vi kan nu levere og skabe vækst på dette forretningsområde,” udtaler Steen Jensen, CEO, Netic, og fortsætter ”SAPBASIS er i vores optik et af de bedste SAP konsulent- og driftshuse i Danmark med kompetencer, der ikke har deres match på hjemmemarkedet, hvilket en lang række udtalelser fra deres kunder bekræfter.

Hvis du er interesseret i at høre mere om dine muligheder for SAP drifts- og konsulentydelser fra Trifork-familien, så kontakt os gerne:

  • Jesper Riiber Høj (CEO of SAPBASIS): +45 23 20 28 23 / jrh@sapbasis.dk
  • Steen Jensen (CEO of Netic A/S): +45 22 48 61 93 / sj@netic.dk
  • Kevin Hagemann Petersen (CEO of Invokers): +45 40 25 93 20 / khp@invokers.dk

Om SAPBASIS

Firmaet er stiftet af 3 erfarne SAP Basis konsulenter, hvis veje har krydset flere gange. Vi var alle selvstændige freelance SAP Basis konsulenter, men ønskede at udforske mulighederne ved at stå sammen. Vores idéer om at sælge SAP Basis ydelser kan siges kort – ‘expertise made fair’.

Vi vil gerne sælge SAP Basis ekspert ydelser, men på fair og simple vilkår. Ingen komplekse kontraktforhold, ingen firkantede kasser, ikke så mange regler – det, du som kunde har brug for, det leverer vi!

Om Netic

Netic har i mere end 15 år leveret best-of-breed forretningskritisk it-drift til private virksomheder og offentlige institutioner. Hver dag bestræber vi os på at være en tilgængelig, proaktiv og agil samarbejdspartner med fagligheden i højsædet.

Vi mener, at samarbejder skal være forankrede i en fælles målsætning om, at intelligent it-drift skaber perspektiv og muligheder. Vi sætter en ære i, at vores dygtige og engagerede medarbejdere arbejder med forståelse for og udgangspunkt i vores kunders virkelighed.

Om Invokers

Invokers leverer forretningsværdi gennem en brugercentreret tilgang til udvidelser af SAP-forretningsprocesser til enkle, højtydende mobil- og webløsninger. Vi er specialiserede i hele processen fra design, drevet af vores unikke Effective Design Thinking, til udvikling og implementering – altid med særligt fokus på slutbrugeren.

Vi bruger SAP Cloud Platform som en komplet innovationsplatform, der leverer rekordhøj return on investment og digitaliseret forretning. – og så skubber vi den digitale transformation både på B2B, B2E og B2C markeder.

Seneste relaterede