3. januar 2024

Ny kollega til Sapbasis

1/1-2024 startede Bo Schlichting Ballerup som Operations Manager.

Bo skriver om sig selv:

“Jeg har arbejdet med SAP gennem de sidste 20 år, hvor jeg har arbejdedet med SAP-applikationer. Med tiden har jeg arbejdet med ledelse, og i de seneste år har mit fokus været på at lede implementeringen af SAP-supportfunktioner i forskellige organisationer.

ITMS værktøjer og processer er en del af min styrker, da jeg har implementeret flere værktøjer i forskellige organisationer, samt hjulpet flere kunder med at opbygge support organisationer, både teknisk og applikations mæssigt

Jeg har også haft ansvaret som Service Delivery Manager for flere SAP-kunder, hvilket har krævet en dybdegåendeforståelse af kundernes behov for at kunne levere den bedste service muligt.”

Velkommen til Bo.