Hvem er SAPBASIS?

Danmarks førende SAP Basis virksomhed

Vi rådgiver omkring SAP teknologi, transitioner og migreringer til nogle af landets største virksomheder. Det gør vi gennem tre typer af rådgivning – strategisk SAP rådgivning, projekter og driftsupport.

Vi er en førende uafhængig SAP teknologi- og infrastrukturpartner, og vi  dedikerer vores fokus og forretning til netop disse områder.

Vores samarbejdspartnere

Branchens bedste
SAP Basis konsulenter

Vi sælger SAP Basis ekspert-ydelser, men på fair og simple vilkår. Ingen komplekse kontraktforhold, ingen firkantede kasser, ikke så mange regler – det, du som kunde har brug for, det leverer vi!

Kunder

Slutbrugere

Installationer

Systemer til Cloud

En stærk ledelse

Sapbasis er den største fokuserede SAP Basis virksomhed i Danmark og er i dag delvist ejet af Trifork Group (50,1%). Sapbasis blev stiftet i 2013 af 3 partnere, der alle delte en dyb passion for SAP og IT.

Jesper Riiber Høj

Jesper Riiber Høj

CEO & Partner

Kenneth Lylloff

Kenneth Lylloff

CTO & Partner

Michael Damm

Michael Damm

Partner

Sådan hjælper vi jer

Gennem vores dybe specialisering inden for SAP teknologi (SAP Basis), SAP arkitektur, SAP integrationer & teknisk projektledelse, SAP on cloud/on-prem, HANA & S/4HANA, transitioner, migreringer og opgraderinger.

  • NSAP teknologi (SAP Basis)
  • NSAP arkitektur, SAP integrationer & teknisk projektledelse
  • NSAP on cloud/on-prem, HANA & S/4HANA
  • NTransitioner, migreringer, opgraderinger, Green-/brown field implementering, nye teknologier m.m.

Derfor gør vi det

Fordi vi ved, hvor vigtigt det er at have et fleksibelt, agilt og holistisk SAP-setup i en konstant foranderlig verden. Vi anskuer IT som et strategisk værktøj og bruger SAP som et redskab, der kan udvikle forretningen.

  • NSAP skal bruges som et strategisk værktøj
  • NAgilitet og fleksibilitet er nødvendigt i ethvert IT setup
  • NIT løsninger skal tænkes ind i hele forretningens udvikling

Trifork

Vi er en del af Trifork Group

I januar 2020 besluttede vi at sælge 50,1% af Sapbasis til Trifork Group. Som en del af Trifork-familien kan vi vokse som virksomhed – både vertikalt og horisontalt – hvilket igen vil sætte os i stand til at tilbyde brede services til vores kunder. Partnerskabet åbner døren både for Trifork-familien og for os til – i fællesskab – at levere ydelser og opfylde vores mål om at blive den foretrukne SAP drifts- og tekniske implementeringspartner.

Team

Mød holdet

Jesper Riiber Høj

Jesper Riiber Høj

CEO & Partner

Jesper er en dybt specialiseret SAP-konsulent, med mere end 20 års erfaring på området. Han er certificeret SAP Basis-konsulent og har opbygget sin erfaring fra nogle af de største SAP-installationer, både i Danmark og på globalt plan, fra ‘begge sider af bordet’, dvs. både igennem tidligere ansættelser og de seneste mange år på konsulentbasis.

+45 23202823 | jrh@sapbasis.dk

Kenneth Lylloff

Kenneth Lylloff

CTO & Partner

Kenneth er en dybt specialiseret SAP-konsulent, med mere end 20 års erfaring. Kenneth har de seneste år udfyldt adskillige projektroller, herunder bl.a. som teknisk projektleder og teknisk arkitekt på flere store globale SAP-implementeringer, ved migrering til cloud samt ved komplekse transitionsprojekter til mindst mulig forstyrrelse for virksomheden.

+45 21315197 | kly@sapbasis.dk

Michael Damm

Michael Damm

Partner

Michael er specialiseret SAP Basis konsulent, med mere end 20 års erfaring. Han er certificeret indenfor SAP Basis og har opbygget sin erfaring fra nogle af de største SAP-installationer i Danmark. Det seneste årti har han arbejdet på konsulentbasis, hvor han har udfyldt adskillige projektroller, bl.a. som teknisk arkitekt og kundeansvarlig konsulent. 

+45 40420609 | mda@sapbasis.dk

Bo Schlichting

Bo Schlichting

Operations Manager

Bo har arbejdet med SAP gennem de sidste 20 år. Hans rejse begyndte som en dygtig konsulent, hvor han arbejdede direkte med SAP-applikationer. Med tiden har Bo avanceret til en lederrolle, og i de seneste år har hans fokus været på at lede implementeringen af SAP-supportfunktioner i forskellige organisationer.

Bo har også haft ansvaret som Service Delivery Manager for flere SAP-kunder, hvilket har krævet en omfattende forståelse af kundens behov og en evne til at levere førsteklasses service. Hans ekspertise spænder også over flere forskellige IT Service Management (ITSM) systemer, hvilket giver ham en dybdegående forståelse af de komplekse supportprocesser, der ligger til grund for en effektiv drift af SAP systemer.

Med sin omfattende erfaring og faglige baggrund er Bo klar til at levere værdifuld indsigt og ekspertise til vores kunder, og han er en uundværlig ressource for enhver organisation, der ønsker at optimere deres SAP-drift og supportprocesser.

+45 27804343| bos@sapbasis.dk

Thomas Aastrøm

Thomas Aastrøm

Senior Consultant

Thomas har over 10 års SAP erfaring og har de seneste år fungeret som konsulent inden for alskens SAP teknologier, hvortil hans kompetencer favner bredt. Udover hans arbejde som Senior Consultant består en stor del af hans arbejde af at understøtte vores voksende cloud og SAP HANA forretning – både hos kunder og i vores back office.

+45 27592636 | taa@sapbasis.dk

Tom Djernæs

Tom Djernæs

Senior Architect

Tom har over 20 års SAP erfaring og har arbejdet med nogle af Danmarks største kunder, hvor han har ageret som både operations manager, SAP technical architect, SAP technical lead og SAP IT projektleder. Tom er yderst vidende indenfor SAP samt IT generelt og er den perfekte sparingspartner for kunder – store som små.

+45 27598118 | tdj@sapbasis.dk

René Lysdal Nissen

René Lysdal Nissen

Senior Architect

René har mere end 10 års erfaring med SAP operations samt SAP projekter bl.a. inden for traditionelle discipliner såsom opgraderinger, migreringer og installationer. Han har tidligere arbejdet som driftsansvarlig men har de seneste år valgt primært at fokusere på rollen som teknisk projektleder og en specialisering i SAP Solution Manager.

+45 27592129| rln@sapbasis.dk

Lars Sarauw Hansen

Lars Sarauw Hansen

Senior Architect

Lars har over 20 års SAP erfaring, lige fra drift for nogle af landets største SAP installationer, til design og implementering af SAP løsninger for nogle af landets største virksomheder. Lars bidrager med yderst kompetent viden på SAP platformen og SAP arkitektur samt i forbindelse med implementering af hybrid infrastruktur. 

+45 27849108 | lsh@sapbasis.dk

Henrik Flensborg

Henrik Flensborg

Lead Operations Expert

Henrik har over 15 års SAP erfaring og har specialiseret sig inden for SAP drift samt monitorering via nyeste teknologier understøttet af SAP Solution Manager. Med Henrik kan vi tilbyde endnu mere professionel drift og dyb teknisk indsigt i SAP Netweaver porteføljen og samtidig styrke vores position som Danmarks bedste SAP Basis hus.

+45 26363687 | hfl@sapbasis.dk

Peter Dolmeyer

Peter Dolmeyer

Senior Consultant

Peter har gennem 15 år arbejdet som SAP Basis konsulent hos bl.a. PostNord, Men In Blue og NNIT A/S. Han er specialiseret indenfor SAP BusinessObjects Business Intellence suite og har opbygget et indgående kendskab indenfor særligt den tekniske implementering af SAP BO og Data Service løsninger i arbejdet med en række store danske virksomheder.

+45 27842551| dol@sapbasis.dk

 

Linh Ngoc Nguyen

Linh Ngoc Nguyen

Operations Expert

Linh har over 20 års SAP erfaring med SAP, hvor han har arbejdet de første 12 år som ABAP udvikler og de seneste 8 år med SAP basis drift. Linh har derfor specialiseret sig inden for SAP drift samt monitorering og installation, hvilket gør, at han har opbygget en bred vifte af SAP-kompetencer.

+45 27599598| lnn@sapbasis.dk

Flemming Bruun

Flemming Bruun

Senior Consultant

Flemming har over 25 års SAP erfaring både indenfor SAP Basis, samt som udvikler. Flemming har blandt andet arbejdet med nogle af Danmarks største kunder som konsulent og har haft ansvaret for SAP platformen gennem flere SAP implementeringer. Flemming kan dermed, som konsulent hos os, biddrage med teknisk viden indenfor installationer, opgraderinger, migreringer til problemløsning, analyse på platforme, samt udvikling i SAP og mod SAP.

+45 27804341| fab@sapbasis.dk

Daniel Nordbye Dreier

Daniel Nordbye Dreier

Consultant

Daniel har mere end 12 års erfaring SAP Basis konsulent, hvor han har fungeret som SME indenfor SAP BusinessObjects Business Intellence suiten. Desuden har Daniel fungeret som arkitekt på flere store SAP BO implementeringer. Daniel har desuden en omfattende viden om cloud-teknologier, samt SAP generelt.

Daniels dedikation og passion for sit felt skinner igennem i hans arbejde, og han fortsætter hos os med at være en pålidelig kilde til ekspertise og innovative løsninger.

+45 27804340| dnd@sapbasis.dk

 

Mikkel René Østergaard

Mikkel René Østergaard

Consultant

Mikkel har dedikeret de sidste 7 år af sin karriere til at specialisere sig som SAP Basis konsulent, hvor han med stor dygtighed har fungeret både på leverandør- og kundesiden. Gennem årene har han tilegnet sig et dybdegående kendskab og en ekspertise indenfor en række områder. Disse inkluderer avancerede områder som SAP Cloud og monitorering i komplekse hybrid miljøer. Samtidig besidder han også en solid viden om de mere traditionelle discipliner inden for SAP, herunder migreringer, opgraderinger og installationer.

+45 27804342| mro@sapbasis.dk