Karriere

Bliv en del af vores fantastiske team

Vi er i rivende udvikling og søger løbende entusiastiske SAP-specialister med dyb teknologisk forståelse.

Vi har altid synes vores arbejdsplads er een af landet bedste, nu har vi fået beviset ved en flot certificering fra ‘Great Place to Work’. 

Vil du gerne være en del af vores team og opleve vores helt specielle ånd? Så kig på vores karrier site eller send en uopfordrede ansøgning. Du er også velkommen til at ringe til vores CEO, Jesper Riiber Høj på +45 23202823 for at høre om der kunne være et match.

Ledige stillinger

 

Vores løfte

Du bliver en del af et stærkt og højt specialiseret team, der leverer komplette løsninger til vores kunder. Vi prioriterer tæt samarbejde meget højt, både på tværs af hold og internt i teamet.

  • NMuligheden for at teste nye teknologier og derved bidrage til den tekniske og faglige udviklingsretning
  • NEt dynamisk arbejdsmiljø i en voksende virksomhed
  • NEn sund virksomhedskultur med lidenskabelige kolleger og stærke familiefølelser
  • NEn uformel arbejdsplads med humor og sociale begivenheder
  • NKonkurrencedygtig løn med pension, sundhedsforsikring og fleksibel arbejdstid

Team

Mød holdet

Jesper Riiber Høj

Jesper Riiber Høj

CEO & Partner

Jesper er en dybt specialiseret SAP-konsulent, med mere end 20 års erfaring på området. Han er certificeret SAP Basis-konsulent og har opbygget sin erfaring fra nogle af de største SAP-installationer, både i Danmark og på globalt plan, fra ‘begge sider af bordet’, dvs. både igennem tidligere ansættelser og de seneste mange år på konsulentbasis.

+45 23202823 | jrh@sapbasis.dk

Kenneth Lylloff

Kenneth Lylloff

CTO & Partner

Kenneth er en dybt specialiseret SAP-konsulent, med mere end 20 års erfaring. Kenneth har de seneste år udfyldt adskillige projektroller, herunder bl.a. som teknisk projektleder og teknisk arkitekt på flere store globale SAP-implementeringer, ved migrering til cloud samt ved komplekse transitionsprojekter til mindst mulig forstyrrelse for virksomheden.

+45 21315197 | kly@sapbasis.dk

Michael Damm

Michael Damm

Partner

Michael er specialiseret SAP Basis konsulent, med mere end 20 års erfaring. Han er certificeret indenfor SAP Basis og har opbygget sin erfaring fra nogle af de største SAP-installationer i Danmark. Det seneste årti har han arbejdet på konsulentbasis, hvor han har udfyldt adskillige projektroller, bl.a. som teknisk arkitekt og kundeansvarlig konsulent. 

+45 40420609 | mda@sapbasis.dk

Henrik Flensborg

Henrik Flensborg

Lead Operations Expert

Henrik har over 15 års SAP erfaring og har specialiseret sig inden for SAP drift samt monitorering via nyeste teknologier understøttet af SAP Solution Manager. Med Henrik kan vi tilbyde endnu mere professionel drift og dyb teknisk indsigt i SAP Netweaver porteføljen og samtidig styrke vores position som Danmarks bedste SAP Basis hus.

+45 26363687 | hfl@sapbasis.dk

Thomas Aastrøm

Thomas Aastrøm

Senior Consultant

Thomas har over 10 års SAP erfaring og har de seneste år fungeret som konsulent inden for alskens SAP teknologier, hvortil hans kompetencer favner bredt. Udover hans arbejde som Senior Consultant består en stor del af hans arbejde af at understøtte vores voksende cloud og SAP HANA forretning – både hos kunder og i vores back office.

+45 27592636 | taa@sapbasis.dk

Tom Djernæs

Tom Djernæs

Senior Architect

Tom har over 20 års SAP erfaring og har arbejdet med nogle af Danmarks største kunder, hvor han har ageret som både operations manager, SAP technical architect, SAP technical lead og SAP IT projektleder. Tom er yderst vidende indenfor SAP samt IT generelt og er den perfekte sparingspartner for kunder – store som små.

+45 27598118 | tdj@sapbasis.dk

René Lysdal Nissen

René Lysdal Nissen

Senior Architect

René har mere end 10 års erfaring med SAP operations samt SAP projekter bl.a. inden for traditionelle discipliner såsom opgraderinger, migreringer og installationer. Han har tidligere arbejdet som driftsansvarlig men har de seneste år valgt primært at fokusere på rollen som teknisk projektleder og en specialisering i SAP Solution Manager.

+45 27592129| rln@sapbasis.dk

Lars Sarauw Hansen

Lars Sarauw Hansen

Senior Architect

Lars har over 20 års SAP erfaring, lige fra drift for nogle af landets største SAP installationer, til design og implementering af SAP løsninger for nogle af landets største virksomheder. Lars bidrager med yderst kompetent viden på SAP platformen og SAP arkitektur samt i forbindelse med implementering af hybrid infrastruktur. 

+45 27849108 | lsh@sapbasis.dk

Lars Understrup

Lars Understrup

Senior Consultant

Lars har over 20 års SAP erfaring med SAP projekter samt SAP operations og har arbejdet med nogle af Danmarks største installationer. Lars har primært fungeret som teknisk projektleder og/eller projektmedarbejder og har opbygget en bred vifte af SAP-kompetencer inden for særligt PI/PO, NetWeaver Portal, IDM, Solution Manager etc.

+45 27592889| leu@sapbasis.dk

Peter Dolmeyer

Peter Dolmeyer

Senior Consultant

Peter har gennem 15 år arbejdet som SAP Basis konsulent hos bl.a. PostNord, Men In Blue og NNIT A/S. Han er specialiseret indenfor SAP BusinessObjects Business Intellence suite og har opbygget et indgående kendskab indenfor særligt den tekniske implementering af SAP BO og Data Service løsninger i arbejdet med en række store danske virksomheder.

+45 27842551| dol@sapbasis.dk

 

Linh Ngoc Nguyen

Linh Ngoc Nguyen

Operations Expert

Linh har over 20 års SAP erfaring med SAP, hvor han har arbejdet de første 12 år som ABAP udvikler og de seneste 8 år med SAP basis drift. Linh har derfor specialiseret sig inden for SAP drift samt monitorering og installation, hvilket gør, at han har opbygget en bred vifte af SAP-kompetencer. 

+45 27599598| lnn@sapbasis.dk

Michael Bjørn Jensen

Michael Bjørn Jensen

Senior Consultant

Michael har i over 30 år beskæftiget sig i IT-branchen og har over 10 års SAP erfaring med SAP projekter, herunder primært med installationer, systemkopier og migreringer. Michael har de seneste år fungeret som konsulent inden for alskens SAP teknologier, hvortil hans kompetencer favner bredt med SAP-kompetencer inden for særligt HANA, Unix/Linux, NetWeaver etc.  

+45 27599619| mbj@sapbasis.dk

 

Tom Rasmussen

Tom Rasmussen

Senior Consultant

Tom har over 20 års SAP erfaring med SAP Basis arbejde for nogle af landets største SAP kunder og hostingfirmaer, både som konsulent og som intern resource. Fra installationer, opgraderinger og migreringer til problemløsning og analyse kan Tom bidrage med kompetent viden på SAP platformen og SAP arkitektur i projektsammenhæng såvel som længerevarende opgaver.

+45 27804340| tra@sapbasis.dk