SAP Security as a Service

Reducer SAP-sikkerhedsomkostninger og systemrisici

SAP Security as a Service

Du kender udfordringen

SAP-kunder og partnere modtager en konstant strøm af anbefalinger til sikkerhedsopdateringer – 20 til 30 om måneden eller flere. Desværre er disse ikke tilpasset til netop din platform, konfiguration eller brug. Uden denne information er det umuligt at anvende opdateringer sikkert eller afgøre, hvilke opdateringer der kræver dybdegående testning.

Dette fører til en af ​​tre mulige resultater:

  • Udsæt alle opdateringer til næste opgradering
  • Implementer alle opdateringer uden testning
  • Test alle opdateringer

Ingen af ​​disse er optimale, da de alle øger både risiko og omkostninger.

Vi kender de billige løsningerne

Ved at benytte standard SAP-værktøjer kan du ved hjælp af vores service, modtage løbende rapporter, der angiver, hvilke opdateringer der sikkert kan implementeres på netop dit system uden risiko, og hvilke der kræver testning.

Med skræddersyet indsigt i konsekvenserne af hver sikkerhedsopdatering undgår du den stigende risiko ved at ignorere opdateringer og de stigende omkostninger til support og drift, der naturligt opstår ved at opbygge teknologisk gæld og samtidig sparre på omkostninger ved optimal test forløb.

Sådan fungerer det

Ved hjælp af SAP Solution Manager opretter vi logning for at kortlægge og overvåge din specifikke opsætning og brug. Ved at sammenligne disse data med sikkerhedsopdateringer kan vi analysere, hvordan hver opdatering gælder for netop dit SAP-system, og give opdaterede rapporter, der informerer dig om, hvilke opdateringer der er sikre at anvende uden test – som normalt er flertallet af dem – og hvilke der bør testes, inden de opdateres.

Da de fleste SAP-kunder har en ‘gammel gæld’ af sikkerhedsopdateringer, er der normalt en periode med indhentning. Efter denne periode er dit system imidlertid altid opdateret med hensyn til sikkerhed.

Kom i gang og forbliv sikker

Alt, hvad vi har brug for, er adgang til dit SAP Solution Manager system, samt de obligatoriske forudsætninger er på plads. Selvfølgelig kan vi hjælpe med at afhjælpe eventuelle implementerings- eller opsætningsmangler i dit system.

Initial pris
Assessment & Logging setup Inkluderet
Potential ‘catch-up’ Forbrugt tid
Månedlig pris
Første SAP applikation DKK 7.500,-
Efterfølgende SAP applikationer DKK 5.500,- / stk.