2. september 2023

Sapbasis – 10 år

Vi er glade og stolte over at have nået en bemærkelsesværdig milepæl: SAPBasis har officielt eksisteret i 10 fantastiske år! Rejsen startede for et årti siden med en vision om at levere SAP-ydelser indenfor rådgivning, projektsupport og driftsstøtte til vores kunder. I går fejrede vi denne milepæl med en reception, hvor vores dygtige kollegaer, samarbejdspartnere og kunder deltog.

Vores jubilæumsreception var en begivenhed fyldt med masse af glade mennesker, masser af snak på tværs og selvfølgelig en masse dejlig mad og drikkevarer.

Vi er begejstrede for fremtiden og alle de spændende muligheder, den bringer med sig. Vores engagement i at levere førsteklasses SAP-ydelser forbliver urokkeligt og vi ser frem til at fortsætte vores partnerskaber, udforske nye teknologier og vokse sammen med jer.

Tak til alle, der deltog i vores jubilæumsreception og fejrede denne milepæl med os. Sammen ser vi frem til at fortsætte med at skabe værdi, inspirere innovation og styrke Sapbasis’ position som Danmarks største specialiserede virksomhed inden for SAP Basis

Tak for 10 fantastiske år, og lad os sammen gå ind i fremtiden med entusiasme, dygtighed og stolthed!

Med venlig hilsen,

Alle fra Sapbasis