1. august 2023

Endnu en kontrakt forlængelse

Lejerbo har fornyet deres driftsaftale med Sapbasis, hvilket betyder, at partnerskabet er blevet udvidet med yderligere 4 år.

Frank Petersen, IT-chef hos Lejerbo, udtrykker sin tilfredshed med samarbejdet og udtaler: “Vi har præcis det, vi søger, med Sapbasis som vores partner. De er kompetente, agile og samarbejdsvillige, og de har en dyb forståelse for vores forretning. Sapbasis’ konsulenter arbejder altid i øjenhøjde med os, så forlængelsen af samarbejdet var en naturlig beslutning. Vi ser frem til at fortsætte samarbejdet i de kommende 4 år.”

Jesper Riiber Høj, CEO hos Sapbasis, udtaler: “Samarbejdet de seneste 4 år har været af stor betydning for vores virksomhed, og Lejerbo vil altid være en vigtig kunde for os. Vi har opbygget et tæt samarbejde med Lejerbos IT-afdeling, og vores teams arbejder fantastisk sammen. Vi ser frem til at udbygge dette forhold yderligere i de kommende 4 år.”

Sapbasis vil dermed fortsat understøtte Lejerbo’s SAP landskab og levere SAP basis ydelser, SAP sikkerhed, samt sikre det tekniske fundament for fremtiden.

Hvis du ønsker at få mere information om, hvordan vi kan hjælpe din organisation, er du velkommen til at kontakte vores CEO, Jesper Riiber Høj, på e-mail jrh@sapbasis.dk eller telefon +45 2320 2823. Vi ser frem til at høre fra dig.