3. juli 2023

Kontrakt forlængelse

Louis Poulsen har fornyet deres driftsaftale med Sapbasis, hvilket betyder, at partnerskabet er blevet udvidet med yderligere 3 år.

Kurt Spangsbjerg Petersen, IT-chef hos Louis Poulsen, udtaler: “Med Sapbasis som vores partner har vi netop det, vi søger. En kompetent, agil og samarbejdsvillig partner, som deler vores mål. At forlænge samarbejdet var en let beslutning, og vi ser frem til at fortsætte samarbejdet i de kommende 3 år.”

Jesper Riiber Høj, CEO hos Sapbasis, udtaler: “Samarbejdet de seneste 3 år har været præget af stor gensidig respekt, og vi er meget stolte over, at Louis Poulsen også fremover ønsker vores services. Det er en stor tillidserklæring fra Louis Poulsen, som vi er ydmyge over. Vi ser frem til de næste 3 år.”

Sapbasis vil dermed fortsat understøtte Louis Poulsen’s SAP landskab og levere SAP basis ydelser, SAP sikkerhed, infrastruktur support, samt sikre det tekniske fundament er operationelt 24/7.

Hvis du ønsker at høre mere om hvordan vi kan hjælpe din organisation, så skriv eller ring til vores CEO, Jesper Riiber Høj, jrh@sapbasis.dk, +45 2320 2823.