1. maj 2023

Ny lokation

Sapbasis åbner kontor i Århus

Pr. 1/5-2023 åbner Sapbasis kontor i Århus på Viborgvej 159A

Sapbasis er glade for at annoncere åbningen af vores nye kontor på Viborgvej 159A i Århus den 1. maj 2023. Dette spændende skridt markerer vores fortsatte vækst og engagement i at levere førsteklasses SAP-løsninger og ekspertise til virksomheder i Århus-området.

Med vores nye kontor i Århus vil vi være endnu bedre positioneret til at betjene vores kunder og møde deres individuelle behov inden for SAP-teknologi og -løsninger. Vi er begejstrede for at kunne tilbyde vores services, herunder implementering, opgradering, drift on anycloud, samt support af SAP-platforme, i tæt samarbejde med virksomheder i Århus og det omkringliggende område.

Vores erfarne team af SAP-konsulenter og tekniske specialister vil være klar til at hjælpe virksomheder med at maksimere værdien af deres SAP-investeringer og opnå øget effektivitet og konkurrencefordel. Vi vil arbejde tæt sammen med vores kunder for at forstå deres unikke udfordringer og levere skræddersyede løsninger, der opfylder deres specifikke behov.

Vi inviterer alle interesserede til at besøge vores nye kontor og møde vores team. Vi er begejstrede for at starte denne nye fase i Sapbasis’ rejse og ser frem til at betjene vores kunder og samarbejdspartnere i Århus området med vores ekspertise og engagement.

Kontakt os i dag for at planlægge et møde eller lære mere om, hvordan Sapbasis kan støtte jeres SAP-behov i Århus og videre. Vi ser frem til at hjælpe jer med at opnå succes gennem effektive og stabile SAP-løsninger, altid med service i øjenhøjde.

Velkommen til Sapbasis i Århus!

Vil du vide mere? Kontakt vores CEO, Jesper Riiber Høj, jrh@sapbasis.dk, +45 2320 2823