1. juli 2022

Hvad er en SAP basis konsulent?

Har du spekuleret over, hvilke typer SAP basis jobs, der er i Danmark, samt hvilken rolle en SAP basis konsulent har? Så læs med her. Vi vil fortælle om dagligdagen hos os med afsæt i en af vores kollegaers erfaringer. Du kan derfor blive klogere på, hvilken rolle en SAP basis konsulent har, arbejdsopgaverne og områderne en SAP basis konsulent kan afdække.

Hvilken rolle har en SAP basis konsulent?

En SAP basis konsulent har hos os en aktiv rolle i en eller flere af vores tre primære ekspertiseområder: Advisory, Consultancy og Operations – som vi hos Sapbasis dækker.

Hertil kan rollen være at bistå i SAP projekter såsom transitioner, migrationer, implementeringer, installationer, opgraderinger eller patching af SAP.

Hos os har en SAP basis konsulent dog også passion for gøre komplekse projekter nemme. Det er dertil et stort aktiv, hvis man i rollen evner at hurtigt kunne tilegne sig viden og færdigheder inden for ny teknologi, metodik og værktøjer.

Mød vores kollega René Lysdal Nissen

Mød René Lysdal Nissen – en af vores kompetente og dedikerede kollegaer, der har mere end 10 års erfaring med SAP operations samt SAP projekter bl.a. inden for traditionelle discipliner såsom opgraderinger, migreringer og installationer.

René har tidligere arbejdet som driftsansvarlig, men har de seneste år valgt primært at fokusere på rollen som teknisk projektleder og en specialisering i SAP Solution Manager.

Hans viden indenfor SAP og IT generelt, sammen med evnen til at være en proaktiv teknisk sparringspartner baseret på kundens behov undervejs, gør René til en yderst god samarbejdspartner. Således sørger René for – som erfaren SAP konsulent – at tilknytte ekspertise, sparring og skalerbare ressourcer til kundens SAP projekt, hvilket kan være yderst fordelagtigt for kunden. Det danner nemlig grundlag for, at kunden kommer sikkert i mål med SAP projektet.

Det er blot et eksempel på, hvad en SAP basis konsulent er, samt hvilken rolle en SAP basis konsulent kan have.

Har ovenstående vækket din interesse?

Har dét at være SAP basis konsulent og de tilhørende SAP projekter vækket din interesse? Vi søger faktisk flere SAP basis konsulenter, hvilket du kan læse mere om her. Vores team af meget dedikerede mennesker, der sætter en ære i at bygge fundamentet for digital transformation i store SAP-drevne organisationer, er hele tiden voksende. Og vi ville elske, hvis du kunne blive en del af vores fantastiske team.

Hvis du er interesseret i at høre mere om, hvordan det er at have en hverdag hos, så kontakt os endelig:


Om Sapbasis

SAPBASIS ApS er Danmarks førende SAP Basis virksomhed. Vi sælger SAP Basis ekspert-ydelser, men på fair og simple vilkår. Ingen komplekse kontraktforhold, ingen firkantede kasser, ikke så mange regler – det, du som kunde har brug for, det leverer vi!

Sapbasis blev stiftet i 2013 af tre partnere, og i 2020 blev vi en del af Trifork familien. Gennem vores dybe specialisering kan vi hjælpe jer inden for SAP teknologi (SAP Basis), SAP arkitektur, SAP integrationer & teknisk projektledelse, SAP on cloud/on-prem, HANA & S/4HANA, transitioner, migreringer og opgraderinger.