1. marts 2022

Hvordan vi har løst de tre hovedsagelige problemstillinger, vi ser går igen og igen

Siden Sapbasis blev stiftet i 2013 af vores tre partnere – Jesper, Kenneth og Michael – har der været fart på forretningens udvikling. Sapbasis har vokset sig til en forretning med 30+ kunder, 340.000+ slutbrugere, 100+ installationer og 50+ systemer til cloud. Læs mere om os her.

Undervejs i denne udvikling har vi naturligvis gjort os nogle erfaringer fra vores arbejde. Én af de præsentationer vi har opnået i vores arbejde er bl.a. en succesfuld SAP migrering til Microsoft Azure. Det gælder både i forhold til, hvilke problemstillinger vores kunde stod overfor, samt hvordan vi løste disse mest optimalt.

De tre hovedsagelige problemstillinger, vi ser går igen og igen

Først vil vi gerne genopfriske vores erfaringer fra markedet, som vi har identificeret gennem vores arbejde. Disse områder er generelle for stort set alle de kunder, som vi arbejder sammen med. Med andre ord – de samme problemstillinger går igen.

1. SAP bliver stadig mere komplekst
2. Det er svært at vælge de optimale løsninger
3. Flere gennemfører suboptimale projekter

Hvordan har vi – med en case som eksempel – løst ovenstående?

Grundet vores mange år i branchen, og vores indgående erfaringer fra markedet, ved vi også, hvad der virker for at komme ovenstående problemstillinger til livs. Det gennemgår vi her – med en case som eksempel.

En velkendt dansk belysningsvirksomhed ønskede at frigøre sig fra deres outdated og ressourcekrævende platform, der var styret af en ekstern hosting provider. Kunden ønskede ligeledes at få et overblik over driften, hvilket de ikke oplevede i deres tidligere setup.

Dybdegående viden om SAP

Hos Sapbasis har vi overblikket og den dybdegående viden omkring SAP til, at vi kan identificere lige nøjagtigt hvilken løsning, der er den rette for vores kunder. Det gør, at vi kan skabe klarhed om jeres muligheder, og at vi kan vejlede jer om, hvad der rent faktisk fungerer i praksis – mens vi altid forsøger at nedbringe kompleksiteten, så I kan følge med hele vejen. En cloud-baseret løsning for belysningsvirksomheden muliggjorde, at de højere grad kunne styre driften selv, hvilket har ledt til en bedre bedre user experience og kortere svartider i systemet.

Forståelse for de tekniske muligheder og begrænsninger

Da Sapbasis har været i branchen længe, og da vi kun har de dygtigste folk ansat, forstår vi også de tekniske muligheder og begrænsninger, der vil gøre sig gældende for netop jer. Således kan vi også fange eventuelle problemer i opløbet. I dette case eksempel ønskede kunden en mindre ressourcekrævende platform samt rådgivning og opmærksomhed. Hos Sapbasis går vi meget op i at være en tæt samarbejdspartner hele vejen igennem samarbejdet, hvilket også var tilfældet her.

Agilitet og personlig involvering

I vores samarbejde med kunder prioriterer vi altid at have en stor indlevelse og tæt kontakt med kunden. Derfor sender vi ofte lokale medarbejdere med dansk ekspertise ud til vores kunder, for at sikre at alting løbende er optimeret. Agilitet gennem hele samarbejdet er netop noget, som vi altid tænker ind. Foruden vores prioritering af agilitet i samarbejdet med belysningsvirksomheden, så var samarbejdet ligeledes præget af en høj grad af ærlighed og personlig involvering.

Interesseret i at høre mere om dine og din virksomheds muligheder?

Hvis du er interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe med at løse dine specifikke problemstillinger, eller ønsker du at høre nærmere omkring vores tilgang til opgaveløsning, så kontakt os endelig:


Om Sapbasis

SAPBASIS ApS er Danmarks førende SAP Basis virksomhed. Vi sælger SAP Basis ekspert-ydelser, men på fair og simple vilkår. Ingen komplekse kontraktforhold, ingen firkantede kasser, ikke så mange regler – det, du som kunde har brug for, det leverer vi!

Sapbasis blev stiftet i 2013 af tre partnere, og i 2020 blev vi en del af Trifork familien. Gennem vores dybe specialisering kan vi hjælpe jer inden for SAP teknologi (SAP Basis), SAP arkitektur, SAP integrationer & teknisk projektledelse, SAP on cloud/on-prem, HANA & S/4HANA, transitioner, migreringer og opgraderinger.