4. april 2022

2021 var det bedste år i Sapbasis’ historie

Da regnskabet for 2021 blev offentliggjort, præsenterede Sapbasis det bedste resultat i virksomhedens historie. Det kan vi takke nye projekter, nye kunder og vores dedikerede kollegaer for.

Vi – Sapbasis – nåede en omsætning på DKK 19,7 mio. og et EBITDA på DKK 6,6 mio. (33%) i 2021. Ligeledes viste 2021-regnskabet et positivt resultat på 5,16 mio. kr. kontra forrige års positive resultat på 3,93 mio. kr. Dette betyder, at Sapbasis har vækstet med 31% alene på bundlinjen i forhold til 2020-regnskabet. Særligt vores dygtige kollegaer, nye projekter og nye kunder har været årsagen til dette resultat.

Vejen til resultatet – gode samarbejdspartnere og kollegaer

I løbet af 2021 har vi bl.a. haft fornøjelsen af at arbejde med en cloud migrering til Google Cloud Platform (GCP) med Nordcloud, og vi har sikret en integration til SAP gennem et samarbejde med SapienZ. I vores samarbejder med Nordcloud har vi altid haft en god løbende dialog omkring kunder og projekter, hvor vi har ageret som hinandens sparringspartnere fra A-Z. Ligeledes har vores samarbejde med SapienZ været præget af et tæt og smidigt samarbejde, hvilket giver det bedste grundlag for succesfulde projekter sammen. Læs evt. mere om de to cases her.

I vores rivende udvikling, har vi også erhvervet os flere nye kollegaer, der er blevet en del af vores stærke og dybt specialiseret team, der leverer komplette løsninger. Vi går højt op i at udvikle vores interne kompetencer og talenter, samt at beholde vores kollegaer på lang sigt, hvorfor vi også har haft adskillige forfremmelser gennem tiden. Det kan vi i den grad se afspejler sig i vores resultat for 2021. Læs evt. mere om vores organisation eller om vores ledige stillinger her.

Desuden annoncerede Computerworld i 2021, at Sapbasis kom på 24. pladsen iblandt de top 100 IT virksomheder, og vi fik en 3. Plads inden for ERP (SAP). Vi kan derfor garantere dig endnu mere for, at vi kan hjælpe dig med den tekniske rejse – hvor end på cloud rejsen din organisation befinder sig på.

Tak til både kollegaer, partnere og kunder for det succesfulde regnskabsår

Vi kan særligt takke vores dygtige kollegaer, samarbejdspartnere og nye kunder, der har troet på Sapbasis’ evner og vision. Med vores fortsat voksende hold af dedikerede og erfarne SAP specialister, har vi mange spændende projekter planlagt for 2022, som vi ser frem til at arbejde med.

Hvis du er interesseret i at høre mere om dine muligheder for SAP drifts- og konsulentydelser, eller ønsker du at høre nærmere omkring vores succesfulde årsregnskab, forretningens udvikling eller vores kommende projekter, så kontakt os endelig:

  • Jesper Riiber Høj (CEO, Sapbasis): +45 23 20 28 23 / jrh@sapbasis.dk


Om Sapbasis

SAPBASIS ApS er Danmarks førende SAP Basis virksomhed. Vi sælger SAP Basis ekspert-ydelser, men på fair og simple vilkår. Ingen komplekse kontraktforhold, ingen firkantede kasser, ikke så mange regler – det, du som kunde har brug for, det leverer vi!

Sapbasis blev stiftet i 2013 af tre partnere, og i 2020 blev vi en del af Trifork familien. Gennem vores dybe specialisering kan vi hjælpe jer inden for SAP teknologi (SAP Basis), SAP arkitektur, SAP integrationer & teknisk projektledelse, SAP on cloud/on-prem, HANA & S/4HANA, transitioner, migreringer og opgraderinger.