3. januar 2022

Overblik over dine muligheder med cloud – en af de stærkeste IT-tendenser

Du hører sikkert flere og flere snakke om cloud teknologi- og migrering. Og det er der mange gode grunde til. I dag er der nemlig ikke blot flere privatpersoner, men også mange virksomheder, der i højere grad tager cloud teknologien til sig grundet et dynamisk og konstant foranderligt IT klima.

Et dynamisk IT klima er blot én af grundene til, at flere kigger ind i cloudens fordele. Selvom transition til cloud sommetider kan være en udfordrende opgave at gennemføre, vil det oftest medføre mange fordele. Bliv klogere på dine potentielle fordele og dine muligheder med cloud ved at læse med her.

De typiske fordele ved cloud investeringer

Vi arbejder efterhånden med flere og flere kunder, der efterspørger cloud baserede løsninger. Derfor ved vi også, hvad vi snakker om. Vi hjælper typisk med alt fra valg af cloud, adoption, integration og migrering – og vi gør en dyd ud af at være med igennem hele forløbet, fra analyseforløb til migrering fra nuværende placering til den valgte cloud platform. De typiske fordele ved at din virksomhed investerer i cloud har vi identificeret til at være følgende:

  • Fleksibilitet og skalerbarhed
  • Omkostningsbesparelser
  • Agilitet og frigørelse af data

Hvilke cloud løsninger, kan din virksomhed investere i?

Vi kan allerede se en kraftig vækst inden for implementering af cloud-strategier og øget digitalisering på tværs af flere brancher. I dag er cloud derfor en uundværlig del af manges forretnings IT-infrastruktur. Hvis du ikke har investeret i en cloudkapacitet, er der i dag særligt tre cloudløsninger, der skiller sig ud.

Disse top 3 er:

  • Google Cloud
  • Microsoft Azure
  • Amazon Cloud

Vi har arbejdet med både Google Cloud, Microsoft Azure og Amazon Cloud. Fælles for flere af vores kunder er, at de ønsker at frigøre sig fra deres ressourcekrævende serverdrift, eksempelvis styret af en ekstern hosting provider. Ellers ønsker de at reducere omkostninger og opnå en mere skalerbar løsning, som både på kort og lang sigt vil bidrage til at optimere deres forretning.

Her analyserede vi den enkelte virksomheds behov og SAP arkitektur, hvilket skabte basis for mapning af det eksisterende landskab samt cloud infrastrukturen ift. den valgte leverandør. Således frembragte analysen også metoden for migreringen og de konsekvenser og muligheder, som den nye løsning ville medføre for kunden.

Få et dybere indblik i vores cases her og få inspiration til, hvilken type cloud mulighed, du og din virksomhed bør investere i.

Interesseret i at høre mere om dine og din virksomheds muligheder?

Afgørelsen om en investering i cloud anbefaler vi skal ske på et oplyst grundlag. Hvordan du afgør, hvilken af de ovennævnte muligheder du skal vælge, kan vi rådgive dig om. Vi kan med vores erfaringer finde den mest fordelagtig kombination og løsning for dig – baseret på dine konkrete forretningsbehov.

Hvis du er interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, eller ønsker du at høre nærmere omkring vores tilgang til opgaveløsningen, så kontakt os endelig:


Om Sapbasis

SAPBASIS ApS er Danmarks førende SAP Basis virksomhed. Vi sælger SAP Basis ekspert-ydelser, men på fair og simple vilkår. Ingen komplekse kontraktforhold, ingen firkantede kasser, ikke så mange regler – det, du som kunde har brug for, det leverer vi!

Sapbasis blev stiftet i 2013 af tre partnere, og i 2020 blev vi en del af Trifork familien. Gennem vores dybe specialisering kan vi hjælpe jer inden for SAP teknologi (SAP Basis), SAP arkitektur, SAP integrationer & teknisk projektledelse, SAP on cloud/on-prem, HANA & S/4HANA, transitioner, migreringer og opgraderinger.