1. december 2021

Med Nordcloud som partner fik vi på rekordtid migreret et komplekst SAP-landskab til GCP

På mindre end 3 måneder og inden for budgettet formåede Sapbasis og Nordcloud at sørge for en transition af et komplekst SAP-landskab til Google Cloud Platform (GCP) for EVBox Group. Løsningen var baseret på et smidigt og effektivt samarbejde mellem Sapbasis, Nordcloud og kunden, EVBox.

Endnu et succesfuldt samarbejde mellem Sapbasis og Nordcloud

I vores samarbejder med Nordcloud har vi altid haft en god løbende dialog omkring kunder og projekter, hvor vi har ageret som hinandens sparringspartnere fra A-Z. Dette – i forlængelse af, at vi både hos Sapbasis og Nordcloud arbejder ud fra dybe tekniske kompetencer og den samme agile tilgang – har været med til at skabe de bedste forudsætninger for succes i vores fælles projekter.

Dette projekt omhandlede en succesfuld SAP migrering til GCP for EVBox. Det tætte og smidige samarbejde mellem Sapbasis, Nordcloud og kunden, EVBox, resulterede i en smidig og succesfuld transition.

Kunden var fast besluttet på at få SAP migreret til GCP – så hurtigt som muligt. Alligevel fik de at vide af potentielle partnere, at det var umuligt. EVBox havde således brug for en partner med de rigtige færdigheder samt viden inden for SAP og cloud migrering til at hjælpe dem med at realisere deres vision.

Løsningen og den succesfulde migrering til GCP

Helt konkret foregik det således, at EVBox var i gang med en implementering af SAP – dog en anden cloud løsning end GCP. Med respekt for projektets tidlinje implementerede Sapbasis det nye fundament i GCP og sørgede for en transition med en meget kreativ og agil tilgang. Sapbasis’ og Nordclouds multi-cloud ekspertise tillod kreative løsninger – eksempelvis så Sapbasis ud over kompleksiteten og sikrede en lukning af flere andre hostingmiljøer for kunden. Resultaterne kan du læse mere omkring her eller på Nordclouds hjemmeside her.

Hvad kunden siger om samarbejdet med Sapbasis og Nordcloud…

I always say this to partners, but they rarely do it. I say: “Tell me I’m wrong, because I want to know how we can improve.” Everyone at Nordcloud and Sapbasis did this. Not only did their willingness to challenge and ask hard questions help us avoid major pitfalls, but it saved us money, too”

– Sebastiaan Röben, IT Architect – EVBox.

Er du interesseret i at høre mere om dine muligheder for SAP drifts- og konsulentydelser, eller ønsker du at høre nærmere omkring vores samarbejde med Norcloud, så kontakt os endelig:

  • Jesper Riiber Høj (CEO i Sapbasis): +45 23 20 28 23 / jrh@sapbasis.dk


Om Sapbasis

SAPBASIS ApS er Danmarks førende SAP Basis virksomhed. Vi sælger SAP Basis ekspert-ydelser, men på fair og simple vilkår. Ingen komplekse kontraktforhold, ingen firkantede kasser, ikke så mange regler – det, du som kunde har brug for, det leverer vi!

Sapbasis blev stiftet i 2013 af tre partnere, og i 2020 blev vi en del af Trifork familien. Gennem vores dybe specialisering kan vi hjælpe jer inden for SAP teknologi (SAP Basis), SAP arkitektur, SAP integrationer & teknisk projektledelse, SAP on cloud/on-prem, HANA & S/4HANA, transitioner, migreringer og opgraderinger.

Om Nordcloud

Nordcloud blev stiftet i 2011 og er en førende europæisk virksomhed indenfor public cloud infrastruktur og cloud-baserede applikationer. De benytter cloud til at sikre, at deres kunders IT-setup bliver både stærkere og hurtigere ved at hjælpe med implementering af cloud løsninger, udvikling af applikationer samt administration af service og træning i løsningerne.

Nordcloud er tredobbelt certificeret på tværs af AWS, Microsoft Azure og Google Cloud Platform. Herudover er de blevet anerkendt af Gartner som værende “the top cloud-native Managed Service Provider (MSP)” indenfor udførelsen af “Cloud Professional and Managed Services” i Gartners 2020 Magic Quadrant.