1. marts 2021

Sapbasis opnår vækst på 110% for regnskabsåret 2020

Det bedste resultat i Sapbasis’ historie

Da regnskabet for 2020 blev offentliggjort, præsenterede Sapbasis det bedste resultat i virksomhedens historie. Det kan vi takke nye projekter, nye kunder og vores dedikerede kollegaer for.

2020-regnskabet for Sapbasis viste et positivt resultat på 3,93 mio. kr. med et udbytte på 4 mio. kr. I forhold til 2019-regnskabet var resultatet således vækstet med 110%. Dette på trods af en global pandemi, som – vi alle ved – bestemt har sat sit præg på vores samfund.

Vejen til væksten – nye projekter, nye kunder og gode kollegaer

På trods af et noget turbulent år bød 2020 også på mange spændende muligheder for os – både som virksomhed og som individuelle SAP specialister. I løbet af 2020 havde vi bl.a. fornøjelsen af at arbejde særligt med driftsoptimering samt cloud migrering til ikke bare én, men tre forskellige cloud platforme for nogle af Danmarks største virksomheder.

De typiske opgaver vi stødte på i 2020, var at vores kunder ønskede optimering af en ressourcekrævende serverdrift, at deres IT-infrastruktur var ufleksibel og lokaliseret hos en ekstern hosting-provider, samt at de havde behov for mere skalerbare løsninger. Fællesnævneren for hvordan vi løste disse problematikker blev, at vi gik ind og analyserede den enkelte virksomheds behov og SAP arkitektur, hvilket skabte basis for mapning af det eksisterende landskab samt cloud infrastrukturen ift. den valgte leverandør. Således frembragte analysen også metoden for migreringen og de konsekvenser og muligheder, som den nye løsning ville medføre for kunden. Læs mere om vores cases her.

Ligeledes blev vi i 2020 en del af Trifork-familien, da vi besluttede at sælge 50,1% af Sapbasis til Trifork Group. Ved at blive en del af Trifork fik vi mulighed for at vokse som virksomhed – både vertikalt og horisontalt – hvilket ville sætte os i stand til at tilbyde bredere services til vores kunder. Læs mere om partnerskabet her.

At samarbejde med store danske virksomheder om at løse deres udfordringer med SAP og IT har ikke blot gavnet Sapbasis som virksomhed . Det har bestemt også været med til at udvikle vores dygtige kollegaers personlige faglige kompetencer. Og som vi plejer at sige; hvis der er noget, som vi ikke ved, hvordan vi skal løse – så finder vi ud af det. Dette vil vi fortsat blive ved med.

Så hvem kan vi takke for det succesfulde regnskabsår?

Vi kan særligt takke vores dygtige kollegaer og nye kunder, der har troet på Sapbasis’ evner og vision. Med vores fortsat voksende hold af dedikerede og erfarne SAP specialister har vi mange spændende projekter planlagt for 2021, som vi ser frem til at arbejde med.

Hvis du er interesseret i at høre mere om dine muligheder for SAP drifts- og konsulentydelser, eller ønsker du at høre nærmere omkring vores succesfulde årsregnskab, forretningens udvikling eller vores kommende projekter, så kontakt os endelig:

  • Jesper Riiber Høj (CEO, Sapbasis): +45 23 20 28 23 / jrh@sapbasis.dk


Om Sapbasis

SAPBASIS ApS er Danmarks førende SAP Basis virksomhed. Vi sælger SAP Basis ekspert-ydelser, men på fair og simple vilkår. Ingen komplekse kontraktforhold, ingen firkantede kasser, ikke så mange regler – det, du som kunde har brug for, det leverer vi!

Sapbasis blev stiftet i 2013 af tre partnere, og i 2020 blev vi en del af Trifork familien. Gennem vores dybe specialisering kan vi hjælpe jer inden for SAP teknologi (SAP Basis), SAP arkitektur, SAP integrationer & teknisk projektledelse, SAP on cloud/on-prem, HANA & S/4HANA, transitioner, migreringer og opgraderinger.