1. februar 2021

Succesfuldt samarbejde med Nordcloud

Samarbejdet mellem Sapbasis og Nordcloud

“We have been partnering with Sapbasis on several projects and accounts with great success. Besides having a profound knowledge of SAP technology and years of experience within the SAP technology area, Sapbasis’ agile approach and mindset when executing projects is very similar to our DNA, resulting in a smooth and prosperous partnership. We are looking forward to successful collaborations – in the future as well”, udtaler Jan Kritz, CEO i Nordcloud.

I vores samarbejde med Nordcloud har vi haft en god løbende dialog omkring kunder og projekter, hvor vi har ageret som hinandens sparringspartnere fra A-Z. Dette – i forlængelse af, at vi både hos Sapbasis og Nordcloud arbejder ud fra dybe tekniske kompetencer og den samme agile tilgang – har været med til at skabe de bedste forudsætninger for succes i vores fælles projekter.

I samarbejde med Nordcloud sikrede vi bl.a. en succesfuld SAP migrering til Google Cloud for en af Danmarks ledende retailers. Det tætte og smidige samarbejde, som vi havde med både Nordcloud og kundens interne operationelle team, resulterede i en smidig og succesfuld transition. Læs mere om casen her.

Er du interesseret i at høre mere om dine muligheder for SAP drifts- og konsulentydelser, eller ønsker du at høre nærmere omkring vores samarbejde med Norcloud, så kontakt os endelig:

  • Jesper Riiber Høj (CEO i Sapbasis): +45 23 20 28 23 / jrh@sapbasis.dk


Om Sapbasis

SAPBASIS ApS er Danmarks førende SAP Basis virksomhed. Vi sælger SAP Basis ekspert-ydelser, men på fair og simple vilkår. Ingen komplekse kontraktforhold, ingen firkantede kasser, ikke så mange regler – det, du som kunde har brug for, det leverer vi!

Sapbasis blev stiftet i 2013 af tre partnere, og i 2020 blev vi en del af Trifork familien. Gennem vores dybe specialisering kan vi hjælpe jer inden for SAP teknologi (SAP Basis), SAP arkitektur, SAP integrationer & teknisk projektledelse, SAP on cloud/on-prem, HANA & S/4HANA, transitioner, migreringer og opgraderinger.

Om Nordcloud

Nordcloud blev stiftet i 2011 og er en førende europæisk virksomhed indenfor public cloud infrastruktur og cloud-baserede applikationer. De benytter cloud til at sikre, at deres kunders IT-setup bliver både stærkere og hurtigere ved at hjælpe med implementering af cloud løsninger, udvikling af applikationer samt administration af service og træning i løsningerne.

Nordcloud er tredobbelt certificeret på tværs af AWS, Microsoft Azure og Google Cloud Platform. Herudover er de blevet anerkendt af Gartner som værende “the top cloud-native Managed Service Provider (MSP)” indenfor udførelsen af “Cloud Professional and Managed Services” i Gartners 2020 Magic Quadrant.