1. oktober 2021

Succesfuldt samarbejde med SapienZ – til tiden og inden for budgettet

I samarbejdet med SapienZ sikrede vi en succesfuld integration til SAP for Nothern Trains Limited (NTL) – en engelsk velkendt transportvirksomhed, der spiller en afgørende rolle i det nordlige England ved at forbinde titusinder af mennesker hver dag med fritid, uddannelse og mere.

Det smidige samarbejde mellem Sapbasis og SapienZ

Sapbasis implementerede i samarbejde med SapienZ et framework for, hvordan kundens HR- og løndata kan integreres i deres on-premise SAP-løsning. Agilitet, deling af viden samt en åben og ærlig dialog – understøttet af en løsning baseret på et succesrigt framework – gjorde en kompleks integration til en enkel håndterbar løsning, som både blev leveret til tiden og inden for budgettet.

Det tætte og smidige samarbejde, som Sapbasis havde med både SapienZ og kundens interne operationelle team, resulterede i en smidig og succesfuld integration. Læs mere om casen her.

Succesfuld integration til SAP

Samarbejdet med SapienZ resulterede i en succesfuld integration til SAP, hvilket kunden havde behov for, da de var en del udfordret. Helt specifikt blev kunden tvunget til at udskære deres eksisterende infrastruktur og HR-løsning, og de havde derfor brug for en ny HR- og lønintegration til deres on-premise SAP-løsning. Deres gamle integration var ufleksibel, problematisk og tidskrævende at vedligeholde løbende, og der var brug for en ny og bedre løsning.

Sapbasis analyserede kundens behov og daværende setup for at kunne rådgive om den bedst mulige løsning. Herefter designede Sapbasis løsningen, omarbejdede arkitekturen og fungerede som tekniske projektledere under hele implementeringsprocessen. Alt imens leverede SapienZ både framework og kortlægningen for den nye integration. Løsningen havde smidighed, kontinuerlig let vedligeholdelse og kvalitet som top prioriteter.

Hvad kunden siger om samarbejdet med Sapbasis og SapienZ…

We wanted to rapidly implement the new solution, which Sapbasis and SapienZ ensured through on-going, constructive dialogue. Sapbasis investigated our current solution in order to provide input for potential alternative solutions and opportunities, to ensure the best solution to handle HR- and payroll data. The solution was implemented in a fast and smooth manner.”

– Andrew Lawson, HR Systems & Compliance Manager – Northern Trains Limited

Er du interesseret i at høre mere om dine muligheder?

Er du interesseret i at høre mere om dine muligheder for SAP drifts- og konsulentydelser, eller ønsker du at høre nærmere omkring vores samarbejde med SapienZ, så kontakt os endelig:

  • Jesper Riiber Høj (CEO i Sapbasis): +45 23 20 28 23 / jrh@sapbasis.dk


Om Sapbasis

SAPBASIS ApS er Danmarks førende SAP Basis virksomhed. Vi sælger SAP Basis ekspert-ydelser, men på fair og simple vilkår. Ingen komplekse kontraktforhold, ingen firkantede kasser, ikke så mange regler – det, du som kunde har brug for, det leverer vi!

Sapbasis blev stiftet i 2013 af tre partnere, og i 2020 blev vi en del af Trifork familien. Gennem vores dybe specialisering kan vi hjælpe jer inden for SAP teknologi (SAP Basis), SAP arkitektur, SAP integrationer & teknisk projektledelse, SAP on cloud/on-prem, HANA & S/4HANA, transitioner, migreringer og opgraderinger.

Om SapienZ

SapienZ blev stiftet i 2017 og er eksperter inden for cloud, designtænkning og innovation. De gør cloud-baserede applikationer simpelt og mobilt. Med deres dybe indsigt i kunder og markedet, udvikler de banebrydende løsninger til dig, din virksomhed og dine medarbejdere – skræddersyet til jeres behov.

SapienZ har over tid arbejdet med SAP for nogle af de største virksomheder inden for en lang række brancher, såsom transport, finansielle tjenesteydelser, sundhedspleje, produktion og mere. Gennem deres dybe specialisering, kan de hjælpe jer med løsninger inden for SAP teknologi, SAP arkitektur, SAP integrationer m.v.