5. juli 2021

Strategisk SAP rådgivning – hvad er det, og hvordan kan det gavne dig og din forretning?

Med strategisk SAP rådgivning kan du få hjælp til at træffe de bedste valg for din forretning. Men hvad indebærer strategisk SAP rådgivning egentlig? Hvordan arbejder man med det? Og endnu vigtigere, hvordan kan det gavne en forretning? Læs med her og bliv klogere på SAP fra et strategisk perspektiv.

Hvorfor er strategisk SAP rådgivning fordelagtigt?

SAP er et IT-teknisk redskab, der hjælper virksomheder og organisationer af alle størrelser og brancher med at drive virksomheden profitabelt og danne grundlag for fremtidig vækst.

Hvad kan SAP? Og hvorfor skal det tænkes ind som strategisk rådgivning?

SAP kan effektivisere, systematisere og forbedre virksomheders processer. Det er et redskab, der kan benyttes på tværs af hele virksomhedens portefølje og aktiviteter – fra drift og logistik til markedsføring og personalestyring. SAP har efterhånden eksisteret i flere årtier og er dermed blevet et redskab udviklet til vores digitale tidsalder. Generelt er SAP en løsning der har stort fokus på skalerbarhed, som ligeledes nemt kan tilpasses en virksomheds agilitet.

SAP kan således tilpasses ind i alle forretningsprocesser i en virksomhed – og der er dermed også et væld af muligheder, når man snakker SAP og integrering af forskellige SAP versioner (eks. HANA, BASIS, NetWeaver, Cloud Platform osv.). Derfor bør man ikke blot tænke SAP ind i sin forretning – det skal også tænkes strategisk ind, så der opnås de bedste løsninger og det mest optimale udgangspunkt for fremtidig vækst baseret på den enkelte virksomheds behov.

Valg af platform, arkitektur og servicemodel

Når man snakker strategisk SAP rådgivning, er det dermed særligt vigtigt at vælge den korrekte platform, arkitektur og servicemodel til din specifikke situation og forretning.

Valg af optimal platform er baseret på nuværende og fremtidige behov og med øje for din aktuelle modenhed og kompetenceniveau ift. vedligeholdelse. Valg af optimal arkitektur er baseret på dine behov ift. anvendelse, brugervenlighed, skalerbarhed, driftssikkerhed mv. Valg af servicemodel bør baseres på dine aktuelle behov ift. valg mellem insourcing/outsourcing /hybrid-løsninger mv.

Hvordan vi kan hjælpe dig med strategisk SAP rådgivning

På forkant med muligheder, så du kan opnå de bedste løsninger

Vi kender alle de muligheder og trends, der findes på markedet – i teori og i praksis. Dermed kan vi sørge for, at du træffer de bedste beslutninger på et oplyst grundlag.

Dyb ekspertise der kan sikre værdifuld sparring og input

Vi har en dyb indsigt og teknisk SAP-ekspertise baseret på mange års erfaring i arbejdet med SAP. Derfor har vi også evnerne til at drøfte fordele og ulemper ved mulighederne i din aktuelle situation.

Forståelse for din situation, så du kan undgå de dårlige valg

Vi forstår dig og din forretning, herunder dine kompetencer og tekniske modenhed. Derfor går vi også højt op i at rådgive dig med udgangspunkt i en ærlig dialog omkring din forretning og infrastruktur, så du undgår dårlige valg.

Interesseret i at høre mere om strategisk SAP rådgivning?

Er du interesseret i at høre mere om SAP rådgivning generelt, eller ønsker du at høre nærmere omkring, hvordan strategisk SAP rådgivning kan være relevant og fordelagtigt for netop din forretning, så kontakt os endelig:


Om Sapbasis

SAPBASIS ApS er Danmarks førende SAP Basis virksomhed. Vi sælger SAP Basis ekspert-ydelser, men på fair og simple vilkår. Ingen komplekse kontraktforhold, ingen firkantede kasser, ikke så mange regler – det, du som kunde har brug for, det leverer vi!

Sapbasis blev stiftet i 2013 af tre partnere, og i 2020 blev vi en del af Trifork familien. Gennem vores dybe specialisering kan vi hjælpe jer inden for SAP teknologi (SAP Basis), SAP arkitektur, SAP integrationer & teknisk projektledelse, SAP on cloud/on-prem, HANA & S/4HANA, transitioner, migreringer og opgraderinger.