Case

Succesfuld SAP migrering til Google Cloud

Kunde: Ledende jysk retailer, der særligt specialiserer sig indenfor tøj og mode

Udfordring

Kunden var udfordret af, at infrastrukturen var lokaliseret hos en udenlandsk service provider, hvilket gjorde det kompliceret at implementere løbende ændringer. Kunden ønskede desuden at reducere IT-omkostninger og selvstændigt at kunne betjene og håndtere den løbende drift.

  • 5Ønske om reducering af IT-omkostninger
  • 5Ønske om selv at kunne håndtere den daglige drift
  • 5IT-infrastruktur var stående hos udenlandsk service provider

Løsning

Gennem analyse af kundens behov og SAP arkitektur blev det eksisterende landskab mappet, og Sapbasis havde således det bedste grundlag for at kunne hjælpe kunden ud af deres eksisterende platform – og med den rette metode optimere spændingsfeltet mellem kunde og leverandør. Således sikrede Sapbasis også, at kundens operationelle team fremover selv kunne betjene cloud platformen smidigt og effektivt.

SAPBASIS sikrede succesfuld SAP migrering til Google Cloud for en af Danmarks ledende retailers. Et tæt samarbejde med kundens interne operationelle team og løbende skræddersyede workshops resulterede i en smidig transition.

Resultat

P

En agil og fair drift

Sapbasis’ tekniske know-how sikrede kunden det bedste grundlag for fremadrettet selv at kunne vedligeholde data – nemt, hurtigt og forudsigeligt.
P

Moderne og strømlinet IT arkitektur

En SAP migrering til Google Cloud imødekom en mere moderne og strømlinet løsning, der kunne sikre strukturerede og sikre handlinger fremover.
P

Reducering af omkostninger

Migrering til en cloud løsning reducerede hosting omkostninger, fordi den nye løsning var billigere og sikrer, at kunden kun betaler for det, de bruger.
Med ekspertisen fra Sapbasis og Trifork var vi i stand til at skræddersy vores egen løsning. De hjalp os med at flytte kompleks arkitektur til en omkostningseffektiv og fleksibel cloud host. Således fik vores interne operationelle team førstehåndserfaring med at arbejde i cloud – alt sammen mens løsningen blev implementeret til tiden og på afstand!
– VP – ledende jysk retailer

Cases