Case

Successful integration to SAP – in collaboration with SapienZ

Client: NTL - et offentligt ejet engelsk transportfirma

UDFORDRING

Kunden var tvunget til at skille sig af med deres eksisterende infrastruktur og HR-løsning og havde brug for en ny HR- og lønintegration til deres lokale SAP-løsning. Den gamle integration var ufleksibel, problematisk og tidskrævende at vedligeholde løbende, og der var behov for en ny og bedre løsning.
  • 5Den tidligere integration var ufleksibel
  • 5Tidskrævende at vedligeholde
  • 5Uvidende om bedre alternativer

LØSNING

Sapbasis analyserede kundens behov og deres tidligere opsætning for at kunne rådgive om den bedst mulige løsning. Herefter designede Sapbasis løsningen, omarbejdede arkitekturen og fungerede som teknisk projektleder gennem hele implementeringsprocessen, mens SapienZ leverede rammerne for og kortlægningen af den nye integration. Topprioriteterne for løsningen var fleksibilitet, kontinuerlig nem vedligeholdelse og kvalitet.
Sapbasis implementerede i samarbejde med SapienZ en ramme for, hvordan kundens HR- og lønningsdata kunne integreres med deres lokale SAP-løsning. Agilitet, viden og en åben og ærlig dialog understøttet af en løsning baseret på en gennemprøvet ramme gjorde en kompleks integration til en enkel, håndterbar løsning – til tiden og inden for budgettet.

RESULTATER

P

En agil, robust og smidig løsning

Implementering til tiden og inden for budgettet. NTL er sikret en robust og fleksibel løsning, som de nemt selv kan administrere.
P

Bedre overblik over data og potentielle fejl

Den nye løsning sikrede et bedre overblik over data sendt fra deres HR-system, indsigt i data og kortlægningsfejl, da kunden genvandt kontrollen over deres egne data.
P

Sparet tid og en hurtig integration

Den nye løsning vil spare kunden tid i fremtiden, da de nu selv kan håndtere potentielle fejl – både teknisk og datamæssigt.

We wanted to rapidly implement the new solution, which Sapbasis and SapienZ ensured through on-going, constructive dialogue. Sapbasis investigated our current solution in order to provide input for potential alternative solutions and opportunities, to ensure the best solution to handle HR- and payroll data. The solution was implemented in a fast and smooth manner.

Andrew Lawson, HR Systems & Compliance Manager – Northern Trains Limited

Cases