Case

Successful SAP migration to Google Cloud Platform

Client: EVBox Group - en virksomhed, der leverer ladeløsninger til elektriske køretøjer

UDFORDRING

Kunden var fast besluttet på at få deres SAP-landskab overført til GCP – så hurtigt som muligt. De fik at vide af andre implementeringspartnere, at det var umuligt. EVBox havde brug for en partner med de rette færdigheder og den rette tankegang og viden inden for SAP og overgang til cloud for at hjælpe dem med at realisere deres vision. Kort sagt: EVBox havde brug for en agil cloud- og SAP-partner, der var villig til at gå all-in på de meget korte tidsfrister.
  • 5Behovet for en hurtigere migration
  • 5Et ønske om en mere agil løsning
  • 5Mangler en partner, der kan realisere deres vision

LØSNING

Løsningen blev fundet i et smidigt og effektivt samarbejde mellem Sapbasis, Nordcloud og kunden. Evbox var i gang med at implementere SAP i en anden cloud, så med respekt for tidsplanen for projektet implementerede Sapbasis det nye fundament i GCP og overførte SAP ved hjælp af en meget kreativ og agil metode.

Sapbasis’ og Nordclouds ekspertise inden for multi-cloud gav mulighed for kreative løsninger – for eksempel så Sapbasis ud over kompleksiteten og sikrede lukning af flere andre hostingmiljøer for kunden.

På mindre end 3 måneder overførte Sapbasis og Nordcloud et komplekst SAP-landskab til Google Cloud Platform (GCP). Løsningen var baseret på et smidigt og effektivt samarbejde mellem Sapbasis, Nordcloud og kunden, EVBox.

Resultater

P

En hurtig migration

EVBox havde en ambitiøs tidsplan for migration af SAP til GCP. Migrationen blev gennemført på 2,5 måneder – inden for budgettet.
P

En oversigt og forenkling

Sapbasis hjalp med at lukke flere andre hostingmiljøer, hvilket gav et mere forenklet overblik og mere kontrol.
P

Et solidt fundament

Kunden blev sikret en SAP-platform, der var integreret med leverandører og kunder – og er sikret et solidt fundament for fremtidige aktiviteter.

I always say this to partners, but they rarely do it. I say:
“Tell me I’m wrong, because I want to know how we can improve.” Everyone at Nordcloud and Sapbasis did this. Not only did their willingness to challenge and ask hard questions help us avoid major pitfalls, but it saved us money, too.

– Sebastiaan Röben, IT Architect – EVBox

Cases