Case

Hvordan opnås en succesfuld SAP migrering af tre forskellige kunder i ikke bare en, men tre forskellige cloud platforme?

Kunde: 1) Ledende jysk retailer 2) Velkendt dansk belysningsvirksomhed 3) Stort finsk luftfartsselskab

Udfordring

Fælles for de tre kunder var, at de alle ønskede at frigøre sig fra deres ressourcekrævende serverdrift, styret af en ekstern hosting provider. De ønskede at reducere omkostninger og opnå en mere skalerbar løsning, som både på kort og lang sigt ville bidrage til at optimere forretningen.
  • 5Ressourcekrævende serverdrift
  • 5IT-infrastruktur var stående hos ekstern hosting provider
  • 5Behov for et mere skalerbar løsning

Løsning

Sapbasis analyserede den enkelte virksomheds behov og SAP arkitektur, hvilket skabte basis for mapning af det eksisterende landskab samt cloud infrastrukturen ift. den valgte leverandør. Således frembragte analysen også metoden for migreringen og de konsekvenser og muligheder, som den nye løsning ville medføre for kunden.

SAPBASIS migrerede SAP til hhv. Google Cloud, Microsoft Azure og Amazon Cloud for 3 forskellige virksomheder.

Resultat

P

Frihed og fleksibilitet

Migrering til cloud sikrede frihed og fleksibilitet gennem multi hosting og valg af best-of-breed leverandører til den enkelte, specifikke opgave.
P

Besparelse i omkostninger

Reducering af hosting omkostninger samt større frihed i serviceindkøb, da kunderne ikke længere skulle betale for alt til én enkelt hosting partner.
P

Agilitet og frigørelse af data

En cloud-baseret løsning muliggjorde en frigørelse af data til at kunne lave smartere løsninger for fremtiden bl.a. gennem insourcing af driften.
Med ekspertisen fra Sapbasis og Trifork var vi i stand til at skræddersy vores egen løsning. De hjalp os med at flytte kompleks arkitektur til en omkostningseffektiv og fleksibel cloud host. Således fik vores interne operationelle team førstehåndserfaring med at arbejde i cloud – alt sammen mens løsningen blev implementeret til tiden og på afstand!
– VP, Ledende jysk retailer

Cases